Maak kennis met onze opleidingen

Of je nu een kortlopende cursus bij ons volgt of een master van 3 jaar, we vinden het belangrijk dat jouw werk- en privébalans goed blijft. Onze ambitie is dat jij als professional stevig in je schoenen staat en groeit, zodat jouw cliënten daar baat bij hebben.

Uiteraard voldoet onze scholing aan alle wettelijke eisen en kwalificaties en bieden wij deze geaccrediteerde scholingen aan, zowel individueel als incompany en maatwerk.

Kies jouw vakgebied

Opleidingstraject op maat

Breederode Hogeschool biedt een brede keuze aan scholing in zorg & welzijn als vervolg op je mbo of hbo; van opleidingen op NLQF-niveau en masters tot kortlopende cursussen.

Door kwalitatief hoogwaardig en persoonlijk betrokken volwassenenonderwijs leiden wij jou als professional verder op waardoor jij op professioneel en persoonlijk vlak groeit.   

Huisartsenzorg
Denk aan: Praktijkondersteuner | Praktijkmanager

Ouderenzorg
Denk aan: Aandachtsvelder Dementie | Casemanagement Dementie

Fysiotherapie
Denk aan: master Kinderfysiotherapie | master Manuele Therapie

Verpleegkunde
Denk aan: Bachelor verpleegkunde | Researchverpleegkundige

Arbo
Denk aan: Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB)

Onderwijs, persoonlijke ontwikkeling
Denk aan: Praktijkopleider | Motiverende gespreksvoering

Jouw doelen, jouw tijd, jouw opleiding

Wil jij als professional binnen zorg en welzijn op professioneel en persoonlijk vlak groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Studeer je bij Breederode Hogeschool, dan ben je er zeker van dat je meteen een waardevolle bijdrage levert binnen de gezondheidszorg van nu en in de toekomst.

Stap 1

Wil je een overstap maken naar de zorg en heb je al werkervaring of wil je je verdiepen in je dagelijks werk op een bepaald gebied, kijk dan bij onze opleidingen of er een passend onderdeel voor je bij zit.

Stap 2

Heb jij een passende werk- of stageplek en heb je met je werkgever afgestemd wat het meest passend is? Meld je dan aan! Een medewerker van Breederode neemt contact met je op en kijken we samen of jij voldoet aan de toelatingseisen.

Stap 3

Na het doorlopen van het volledige opleidingstrainingstraject, worden deelnemers geëxamineerd. Na succesvolle afronding behaal je een certificaat of diploma.

Waarom een opleiding?

Breederode Hogeschool is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dit betekent dat wij ons onderwijsaanbod BTW-vrij mogen aanbieden.

De uitgevoerde audit ligt in lijn met de beginselen van de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs: zorgvuldigheidsbeginsel, rechtszekerheidsbeginsel, redelijkheidsbeginsel, betrouwbaarheidsbeginsel en kenbaarheidsbeginsel.

De voordelen op een rij

Flexibel

We bieden meerdere startmomenten per jaar. Hierdoor kun jij kiezen wat voor jou het beste moment is om te beginnen. Daarnaast werken wij met een online leeromgeving, waardoor er lessen op afstand gevolgd kunnen worden.

Snel

Je doet niet een hele mbo-opleiding, maar alleen de onderdelen die voor jou belangrijk zijn. Dat betekent dat je veel sneller klaar bent. Je kunt jouw mbo-certificaat al in een paar maanden halen.

Effectief

Haal het mbo-certificaat dat volledig past bij jouw behoeftes. Zo leer jij wat belangrijk en relevant is voor jou en is je leerroute altijd effectief en efficiënt.

Ontwikkeling

Met een mbo-certificaat heb jij het onderdeel op zak dat je nodig hebt voor je volgende professionele stap. Het biedt je meer kansen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Zo haal je alles uit jezelf.