Over ons

Wil jij als professional binnen zorg en welzijn zowel op professioneel als persoonlijk vlak groeien?

Samen gaan we voor beter

Kenmerken van Breederode Hogeschool

Verbinden, Vernieuwen, Vakmanschap

Breederode Hogeschool

Wil jij als professional binnen zorg en welzijn zowel op professioneel als persoonlijk vlak groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je studeert bij Breederode Hogeschool, kun je er zeker van zijn dat je direct een waardevolle bijdrage levert binnen de gezondheidszorg van zowel het heden als de toekomst. 

Breederode Hogeschool biedt een breed scala aan opleidingen in zorg & welzijn als vervolg op je mbo of hbo, waaronder bachelor- en masteropleidingen, en opleidingen ingeschaald op NLQF-niveau 4, 5 en 6. We bieden ook kortlopende cursussen en masterclasses aan. Met ons kwalitatief hoogwaardige en persoonlijk betrokken volwassenenonderwijs, helpen we jou als professional verder te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Breederode Hogeschool biedt opleidingen in zorg en welzijn door heel Nederland, met onze hoofdlocatie gevestigd in Rotterdam. Deze stad herbergt inwoners uit 176 verschillende nationaliteiten, waardoor het een kleurrijke, multiculturele en diverse gemeenschap is. Deze diversiteit heeft impact op zowel de gezondheidszorg als het onderwijs. Bij Breederode Hogeschool integreren we deze diversiteit in onze curricula, waarbij we de contextuele situaties van cursisten en de diverse doelgroepen waarvoor ze worden opgeleid, als cruciale waarde beschouwen.

Opleidingen van niveau 4 t/m 7

Werk- en privébalans

Docenten uit de praktijk

Accreditaties en kwalificaties

Locaties

Zet jouw volgende
stap bij Breederode