Partners

Met grote trots kunnen we u melden dat WGK Curaçao per 1 mei 2018 start met de nieuw opgerichte Witgele Kruis Academy, gezamenlijk met Breederode Hogeschool. Breederode Hogeschool is gespecialiseerd in opleidingen in zorg en welzijn en heeft ruime ervaring op de Caribische eilanden. De gezondheidszorg kent momenteel grote veranderingen en de zorgvraag wordt steeds complexer. Breederode verzorgt actueel onderwijs wat uitstekend aansluit bij deze snelle veranderingen en de steeds complexere zorgvragen en wensen in de gezondheidszorg.

De WGK Academy powered by Breederode gaat de gemotiveerde vakbekwame medewerkers van WGK trainen op een hoogkwalitatief niveau zodat zij steeds de juiste verantwoorde thuiszorgactiviteiten met een ‘warm-menselijk’ gevoel kunnen bieden. Wij kijken uit naar een geweldige samenwerking! Vanaf 1 juni starten wij direct met het trainen van al het verzorgende en verpleegkundige personeel met de meest actuele verpleegtechnische vaardigheden, via e-learnings en praktijktrainingen!

Alle opleidingen van Breederode Hogeschool worden vormgegeven in samenspraak met het lokale werkveld en experts uit het vakgebied. Breederode Hogeschool werkt op gebied van ontwikkeling en uitvoering van onderwijs daarom samen met partners om zo tot de best mogelijke opleidingen te komen.